Ieder team dient vooraf een teamcaptain aan te wijzen. Hij of zij draagt het gele startnummer.

De teamcaptain meldt zich bij de organisatie en ontvangt:

 1. Vijf startnummers in de kleuren wit, blauw, groen, oranje en geel, incl.  de benodigde speldjes.
 2. Lijst met startvolgorde estafette en indicatie starttijd.
 3. Overzicht deelnemende ploegen.
 4. Vijf loten voor de loterij die tijdens de prijsuitreiking wordt gehouden.Daarnaast is het belangrijk om te letten op het volgende:

 • De teams verzamelen zich in het gebied voor de kleedkamers. Hier is een teamnummer opgehangen, waar je de eventueel onbekende teamgenoten kunt vinden.
 • De teamcaptain geeft, indien mogelijk, op vrijdag 13 maart de namen van de deelnemers van zijn of haar ploeg door aan de organisatie. In het geval dat een van zijn teamgenoten verhinderd is zorgt de organisatie voor een invaller.
 • De teamleider ziet er op toe dat zijn rijders de startnummers aanbrengen op het rechterbovenbeen en dat het team 5 minuten voor de aangegeven tijd aan de start verschijnt.
 • De schaatsers kunnen zich omkleden in de kleedkamers. De schaatsen trek je aan op het middenterrein. Vanaf 10 minuten voor de start van je onderdeel is er gelegenheid je warm te rijden op de inrijbaan. Na de finish ga je direct terug naar het middenterrein.
 • De baan wordt regelmatig gedweild, er mogen dan geen schaatsers op de ijsbaan aanwezig zijn. Dit is voor ieders veiligheid.
 • De teamcaptain ziet er op toe dat de transponder om de enkel is bevestigd, direct boven de schaatsschoen.
 • Bij de start van de ploegachtervolging wordt van ieder team een foto gemaakt ter herinnering aan de wedstrijd.
 • De prijsuitreiking wordt direct na afloop van de wedstrijd gehouden in de hal van T Kwadraat en het naastgelegen eetcafé. Naar verwachting zal dit  tussen 17.00 en 17.30 uur plaatsvinden.  Hier wordt een hapje en een drankje geserveerd.

Rotaryclub Tilburg Triborch:

ROTARY CLUB TRIBORCH

Estate Internet

Interpolis

Interpolis

Brabants Dagblad

Brabants Dagblad

Rabobank Tilburg

Rabobank Tilburg en omstreken

Cubics

Savona