SCHOOLSCHAATSEN VOOR BASISSCHOOLLEERLINGEN

Het schoolschaatsen wordt georganiseerd door IJsclub Tilburg voor de kinderen van groep 5, 6 en 7 van de basisscholen uit Tilburg en omstreken. Financieel wordt dit mogelijk gemaakt door de bijdrage van de Stichting Schoolschaatsen Tilburg en Omstreken.

 

SPELENDERWIJS SPORTIEF 

Doel van het schoolschaatsen is om de kinderen van de groepen 5, 6 en 7 kennis te laten maken met de schaatssport. In drie lessen worden de kinderen die nog niet kunnen schaatsen, “ijsvrij” gemaakt en leren ze spelenderwijs schaatsen. Kinderen die al kunnen schaatsen zullen hun techniek kunnen verbeteren. Het belangrijkste is dat de kinderen lekker sportief bezig zijn met deze stoere oer-Nederlandse winterse sport.

DE KOSTEN

De bijdrage voor deze 3 lessen (inclusief schaatshuur) bedraagt € 2,50 per kind. Deze kosten kunnen zo laag zijn, omdat de Stichting Schoolschaatsen Tilburg en Omstreken financiële ondersteuning biedt en dankzij de vrijwilligers van IJsclub Tilburg, die de lessen verzorgen.

OVER DE LESSEN

Deze schaatslessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagmorgen op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg. De lestijden zijn van 09:30 tot 10:30 en van 10:30 tot 11:30. De lessen worden op drie opeenvolgende dins-of donderdagen gehouden.

MEEDOEN?

Vindt u dit als schoolleiding, leerkracht of lid van de ouderraad een mooie gelegenheid om de kinderen van uw school te leren schaatsen? Voor informatie zijn we bereikbaar op emailadres: Schoolschaatsen@ijsclubtilburg.nl.

Vragen kunt u sturen naar datzelfde e-mailadres of bel naar: 06-41232500.

Rotaryclub Tilburg Triborch:

ROTARY CLUB TRIBORCH

Estate Internet

Interpolis

Interpolis

Brabants Dagblad

Brabants Dagblad

Rabobank Tilburg

Rabobank Tilburg en omstreken

Cubics

Savona